מסעדת השף ‘SPHERA‘ ברחובות, פותחת את שעריה לחובבי היין, ומזמינה אתכם לצאת למסע מרתק של טעמים, ניחוחות וסיפורים מרתקים במסגרת סדנאות יין אקסקלוסיביות בשיתוף הבוטיק של נתי.
מיום פתיחתה, בספרה שואפים לספק לאורחים שמגיעים אל המסעדה חוויה מעוררת השראה וסוחפת חושים. כמסעדת שף מובילה, היין אצלנו הוא חלק בלתי נפרד מהתפריט, מבחר היינות שלנו עשיר ומגיע מיקבים מובחרים, כאשר סומלייה משדך במקצועיות בין היין לבין המנות השונות, כדי למקסם ולהעצים את הטעמים של מנות השף שמוגשות אל השולחן.
החלטנו לשלב בין ההערכה שלנו ליין, תרבות השתייה הבלתי מתפשרת שהולכת ומתפתחת בישראל והמיומנות הקולינרית מעוררת ההתפעלות של השף בני מדר, לכדי סדנאות יין המתוכננות בקפידה. הסדנאות מועברות על ידי מומחי יין מקומיים או בינלאומיים, כאשר המטרה שלנו היא לקחת אתכם למסע חוצה גבולות אשר מקדש את אמנות ייצור היין, מתעכב על הניואנסים של זני הענבים, מעמיק בתהליכים המורכבים שהופכים ענבים ליינות יוצאי דופן ומרחיב על הסיפורים מאחורי כל בקבוק.